Konsulentutleie

Vi hjelper deg med riktig kompetanse når du trenger det

Noen ganger er det behov for en arbeidstaker som kan steppe inn, f.eks. som følge av fravær, uforutsette behov eller dersom bedriften har behov for spesialkompetanse i en periode.

Som spesialister på konsulentutleie har vi inngående kunnskap om rekruttering til midlertidige behov. Vi har god oversikt over ulike bedrifters kompetansebehov, et stort nettverk av kvalifisert personell, og full kontroll på gjeldende lovverk.

Den beste kombinasjonen av fag og folk

Hos M4U blir ingen redusert til et navn på en liste. Faglig stolthet, grundige rutiner og et kontinuerlig ønske om å skape gode relasjoner, bidrar til trygge prosesser for alle parter.

Bredde: Vi har formidlet konsulenter til en lang rekke roller i små og store bedrifter, blant annet regnskapsmedarbeider, business controller, lønningssjef, økonomisjef, skatterådgivere, business analyst, CFO – og mange flere. Kontakt oss gjerne angående ditt behov!

Metode: Vi går gjennom en grundig prosess for å finne frem til den fagspesialisten som er riktig for ditt kompetansebehov.

Oppfølging: Som arbeidsgiver har vi ansvar for at konsulentene våre har et trygt og velbalansert arbeidsliv. I tett samarbeid med kunde sørger vi for god oppfølging før og underveis i oppdraget.

Kontakt oss for å finne en drivende dyktig konsulent!

Bredde og erfaring

Vi har en sammensatt gruppe konsulenter som er fast ansatt hos oss, som vi leier ut på ulike oppdrag. Denne gruppen utvides stadig og kompetansen vår styrkes.

Hos oss foretas alle intervjuer av erfarne økonomer og rekrutterere. De har lang erfaring fra næringslivet og ulike bransjer. Vi har derfor gode forutsetninger for å finne den/de kandidatene som passer til ditt behov.

Slik er Management 4U sin prosess

Vår prosess er grundig, enten det er en rekruttering til en fast stilling i din bedrift, eller det er en prosess der vi skal stille med konsulent/er. Prosessene gjennomføres av økonomiutdannede, sertifiserte rådgivere, som har god fagkompetanse både innen HR og økonomi/regnskap/finans
N

Innledende samtaler med kandidat

N

Intervju med kartlegging av fagkompetanse og vurdering av personlige egenskaper

N

Personlighetsanalyse og evnetester på forespørsel

N

Innhenter dokumentasjon på utdanning og arbeidserfaring

N

Bakgrunnssjekk på forespørsel, via 3 parts leverandør

N

Referanseintervjuer med rapport til kunde

N

Oppfølging og onboarding support

Vil du heller ansette midlertidig i egen bedrift?

Vi hjelper deg også gjerne med å finne konsulenter som kan bistå med riktig kompetanse, i tillegg til å sikre at den midlertidige ansettelsen følger gjeldende retningslinjer.

Trenger du en dyktig fagspesialist som kan steppe inn?

Konsulentnettverket vårt er mangfoldig både når det kommer til kompetanse og personlige egenskaper. Vi forteller deg gjerne mer om prosessen med å finne riktig konsulent til din bedrift.

FAQ
Har M4U tilgjengelige konsulenter i dag?

M4U har vanligvis tilgjengelig konsulenter på kort varsel innenfor lønn, regnskap, controlling og økonomiledelse.

Hvordan rekrutterer dere konsulenter?

Vi intervjuer og evaluerer kandidater kontinuerlig. Derfor kan det hende at vi kjenner akkurat den kandidaten som passer perfekt hos deg, uten å måtte bruke ekstra tid på å søke i markedet. Dette vil selvsagt variere noe ift sesong og tilbud/etterspørsel, men vi har etter flere år sett litt på hvilke faggrupper som etterspørres i de ulike delene av året, og tilpasser oss dette.

Hvilke fagområder tilbyr M4U konsulenter til?

Vi tilbyr konsulenter innen regnskap, lønn, controlling, analyse og interim økonomiledelse.

Hvem har arbeidsgiveransvar for konsulentene?

M4U har fullt arbeidsgiveransvar for konsulentene.

Rekruttering

Konsulentutleie

Kandidat