Kandidatreferanse

Trine Støldal

Systemrådgiver i Jansson & Larsson Regnskap

– God kommunikasjon og ærlighet

– Jeg var skeptisk til å starte en prosess med et bemanningsbyrå, men skjønte raskt at M4U er bunnsolide. Aina lytter og forstår, hun ser personen Trine istedenfor en tilfeldig kandidat.

– Hva var utgangspunktet ditt?
– Da vi kom i kontakt første gang, satt jeg fint i den jobben jeg hadde, men var kommet til et punkt der utviklingen var stoppet opp. Økonomi- og finansbransjen favner vidt, så det er alltid mer å lære, og jeg er en person som liker å ha noe å strekke meg etter. Jeg ønsket ikke å bytte jobb for enhver pris, men var åpen for muligheter.

Trine Støldal er i dag Systemrådgiver i Jansson & Larsson Regnskap

– Kan du beskrive prosessen?
– Det har vært en kjemperyddig prosess med god kommunikasjon og ærlighet. Jeg har fått gode råd om hvordan jeg kan bygge kompetanse, trygghet og erfaring for å nå mine hårete mål. Det har hele tiden vært tydelig at M4U ikke ønsker at jeg skal bytte jobb for at de skal få et salg.

– Hva ble resultatet?
– Jeg er glad for å ha en sparringspartner som utfordrer meg og som tilbyr meg flere perspektiver, også når jeg er skeptisk. Og så er jeg veldig fornøyd med jobben min!

Konsulentreferanse

Inger Lise Tallaksen

Senior Accountant i Oceaneering

– Tilhørighet og trygghet

– Jeg har erfaring fra et stort bemanningsbyrå fra tidligere, og opplever en god oppfølging og kontakt hos M4U. Man sees tydeligere i et mindre selskap.

– Hva var utgangspunktet ditt?
– På tross av pandemien valgte jeg å gå for et jobbskifte, noe som gjorde utgangspunktet litt mer utfordrende enn det kunne vært. En tidligere, god kollega anbefalte meg å ta kontakt med M4U.

– Kan du beskrive prosessen?
– Den har vært trygg og forutsigbar, med god oppfølging fra M4U som også har hatt arbeidsgiveransvaret. En del måneder etter første kontakt fikk jeg anledning til å begynne i et vikariat. Jeg ble veldig godt tatt imot, og vikariatet ble utvidet i flere omganger.

– Hva ble resultatet?
– Jeg har fått og akseptert et tilbud om fast stilling i selskapet, og er svært fornøyd med det.

Vi leverer fagspesialister innen økonomi og finans til alle bransjer!

Management 4 U AS er et lokalt rekrutterings- og konsulentutleieselskap i Stavanger. Management 4 U ble startet i 2015, og vi leverer spesialister innen økonomi/regnskap/finans til store og små selskaper, offentlig og privat sektor, til faste stillinger, vikariater og prosjekter. Vår portefølje er toppledere, mellomledere, fagspesialister, medarbeidere og nyutdannede.

På jakt etter fagspesialister innen økonomi, regnskap eller finans?

Ønsker du mer informasjon?

Aina Skailand er DNV-GL sertifisert rekrutterer.