Ledige stillinger

Registrer CV

Kandidat

La oss skape nye jobbmuligheter sammen

Mulighetene er mange for deg som søker nye utfordringer innen økonomi og finans. Vi er alltid på jakt etter dyktige kandidater, konsulenter og profesjonelle samarbeidspartnere som kan bli en del av vårt nettverk.

Første steg mot drømmejobben

Du er mye mer enn CVen din. Derfor bruker vi tid på å bli kjent med deg, slik at vi kan være en god rådgiver og finne den jobben som passer deg perfekt. Bli en del av kandidatbasen vår, eller kontakt oss for mer informasjon.

Klar for å utvikle deg videre?

Som konsulent i M4U får du tryggheten som ligger i fast ansettelse, sammen med spennende arbeidsdager med oppdrag i ulike bransjer. Vi sørger for god oppfølging, en velbalansert arbeidshverdag og riktige betingelser.

Kontakt oss hvis du vil vite mer om hvordan det er å jobbe som konsulent.

Litt om Management 4 U

Management 4 U har siden 2015 levert dyktige økonomer i Stavanger-regionen til store og små selskaper.

Vi brenner for fagområdet, og har opparbeidet oss kunnskap om hva våre kunder trenger av kompetanse i sine økonomi, finans og regnskapsavdelinger. Våre ansatte kjenner faget og kan utfordre kunder og kandidater, og sammen finne de beste løsningene.

Vi har en sammensatt gruppe konsulenter som er fast ansatt hos oss, som vi leier ut på ulike oppdrag. Denne gruppen utvides stadig og kompetansen vår styrkes.

Hos oss foretas alle intervjuer av erfarne økonomer og rekrutterere. De har lang erfaring fra næringslivet og ulike bransjer. Vi har derfor gode forutsetninger for å finne den/de kandidatene som passer til ditt behov.

Klar for ditt neste kapittel?

Vi er interessert i å utvide nettverket vårt med dedikerte kandidater. Enten du er nyutdannet eller erfaren, kontakt oss for en konfidensiell prat!