Kundeuttalelse

Kim Pettersen

daglig leder i Jansson & Larsen regnskap

– Hvordan vil du beskrive M4U?

– De er opptatt av å løse utfordringene våre, samtidig som de behandler folk på en veldig god måte. Det at de har spesialisert seg innenfor økonomi, revisjon og finans, gjør dem til en svært verdifull rådgiver for oss.

– M4U holder også kontakten med kandidatene i lang tid etter ansettelse, ingen blir glemt fordi prosessen er i mål. De behandler rett og slett folk på en veldig god måte.

Kim Pettersen og Aina Skailand diskuterer nye kandidater

– En verdifull rådgiver

– Vår erfaring gjennom mange år er at M4U alltid finner motiverte og relevante kandidater til oss. Deres kunnskap om bransjen, markedet og oss som selskap gir en trygg og profesjonell prosess med god oppfølging.

Kontakt oss – så finner vi en løsning sammen med deg!

– Hvordan er samarbeidet?

– Samarbeidet er et gjensidig tillitsforhold. Hver gang vi trenger en ny kandidat, henvender vi oss utelukkende til Aina og M4U. De er også en sparringspartner når vi har mulige arbeidstakere som henvender seg direkte til oss. M4U stiller de riktige og viktige spørsmålene.

– Og hva med resultatet?

– Vi har fått nye, dyktige kollegaer med riktig kompetanse og motivasjon. M4U er flinke til å gi kandidatene god forståelse av selskapet vårt. De presenterer miljøet på en god og riktig måte, noe som bidrar til at kandidatene trives og blir værende etter ansettelsen.

Kundeuttalelse

Sølvi Eltervåg Lie

tidligere CFO i AS Betong

– Hvordan vil du beskrive M4U?

– Det er helt avgjørende at vi har et selskap som M4U, med spesialisering innen økonomi og finans. Bransjen har mange roller å fylle, og digitaliseringen gir behov for helt annen kompetanse enn tidligere. M4U er flinke til å følge med, har en god pool av kandidater, og er små nok å ivareta god og personlig oppfølging.

Sølvi Eltervåg Lie og Aina Skailand

– Vi spiller hverandre gode

– M4U stiller de riktige spørsmålene fra start. Det gjør at prosessen blir bedre og raskere, samtidig som jeg slipper å bruke tid på feil kandidater. Servicen, forståelsen og farten er noe av det som gjør at jeg anbefaler dem videre.

Kontakt oss – så finner vi en løsning sammen med deg!

– Hvordan er samarbeidet?

Vi har nyttige samtaler både i oppstarten og underveis. M4U kommer med innspill og bidrar med andre perspektiv enn dem jeg har selv – vi spiller hverandre gode. De sørger for mangfold i kandidatlisten, og det er tydelig at de kjenner kandidatene godt.

– Og hva med resultatet?

– Jeg har ansatt personer jeg ønsker å jobbe med i lang tid. Det er enkelt for meg å henvise både kandidater og andre selskap til M4U. Jeg vet at de får et godt resultat når jeg sender dem dit.

Vi leverer fagspesialister innen økonomi og finans til alle bransjer!

Management 4 U AS er et lokalt rekrutterings- og konsulentutleieselskap i Stavanger. Management 4 U ble startet i 2015, og vi leverer spesialister innen økonomi/regnskap/finans til store og små selskaper, offentlig og privat sektor, til faste stillinger, vikariater og prosjekter. Vår portefølje er toppledere, mellomledere, fagspesialister, medarbeidere og nyutdannede.

På jakt etter fagspesialister innen økonomi, regnskap eller finans?

Ønsker du mer informasjon?

Aina Skailand er DNV-GL sertifisert rekrutterer.