Om M4U

Management 4 U AS (M4U) er et lokalt rekrutterings- og konsulentutleieselskap med kontorer i Stavanger. M4U er medlem av NHO Service & Handel og er revidert arbeidsgiver.

Kontakt : Aina Skailand, daglig leder – mob + 47 468 36 653. E-post: aina.skailand@m4u.no

Team M4U består i dag av 3 dedikerte rådgivere:

Aina Skailand, gründer og daglig leder, har sin utdannelse fra Universitetet i Stavanger, avd Norsk Hotellhøgskole. Hun har 8 års erfaring innen rekruttering- og konsulentutleie. Hun har et bredt nasjonalt nettverk og har erfaring fra forretningsutvikling, markedsføring, rekruttering, salg og ledelse. Aina er DNV GL sertifisert rekrutterer. Hun er også sertifisert innenfor DNV GL sertifiserte test og analyseverktøy som brukes innenfor rekruttering og til utvikling av medarbeidere og team.

Cathrine Baklund Tunheim er ansatt som senior rådgiver i M4U.  Cathrine har Bachelorgrad i markedsføring (BI), med spesialisering i salgsledelse. Hun har 5 års erfaring som rekrutteringsrådgiver i Stavanger og tidligere erfaring som office manager. Cathrine er DNV GL sertifisert rekrutterer.

Camilla Løvik Andersen er ansatt som senior rådgiver i M4U. Camilla har Bachelorgrad fra Universitetet i Stavanger, avd Norsk Hotellhøgskole. Hun har 6 års erfaring med rekruttering og konsulentutleie i Stavangerregionen.

Team M4U