Om M4U

Management 4 U AS (M4U) er et lokalt rekrutterings- og konsulentutleieselskap med kontor i Stavanger. Vi er spesialisert innenfor økonomi, regnskap og finans. Vi leverer økonomer til alle bransjer, til offentlig og privat sektor.

M4U er din partner når du trenger dyktige økonomer i din bedrift, enten du skal rekruttere til en fast stilling eller skal leie inn en spesialist.

M4U har i mer enn 6 år levert dyktige økonomer i Stavangerregionen til ulike bransjer, til store og små selskaper. M4U brenner for fagområdet, og vi har opparbeidet oss bred kunnskap om hva våre kunder trenger av kompetanse i sine økonomi, finans og regnskapsavdelinger.

Vi vet at en økonom som er spesialisert innenfor en bransje vil trenge noe tid for å lære seg en ny bransje. Vi finner den økonomen eller spesialisten som kjenner «driverne» i din bransje.

Videre så vet vi at den digitale utviklingen raskt, og vårt fokus er å sørge for at våre konsulenter også kjenner morgendagens løsninger og kan bistå akkurat din bedrift med denne kunnskapen.

Kontakt  oss:

  • Aina Skailand, daglig leder – mob + 47 468 36 653. E-post: aina.skailand@m4u.no eller
  • Kine Gundersen, rådgiver- mob + 47 975 16 530. Epost: kine.gundersen@m4u.no

Aina Skailand, gründer og daglig leder, har utdannelse fra Universitetet i Stavanger, avd Norsk Hotellhøgskole. Hun har 10 års erfaring innen rekruttering- og konsulentutleie innen økonomi/regnskap/finans. Hun har et bredt nettverk av økonomer og ledere. Aina er DNV GL sertifisert rekrutterer. Hun er også sertifisert innenfor DNV GL sertifiserte test og analyseverktøy som brukes innen rekruttering og utvelgelse.

Kine Gundersen, rådgiver hos Management 4 U. Kine er utdannet statsautorisert revisor og har lang erfaring som revisor fra EY og Erga Revisjon AS. Kine har i sine tidligere roller jobbet med både store og små kunder og har dermed med seg bred kompetanse innen flere bransjer og et stort nettverk. Kine gleder seg til å bli godt kjent med våre kunder, konsulenter og kandidatnettverk.