Om M4U

Management 4 U AS (M4U) er et lokalt eid rekrutterings- og konsulentutleieselskap med kontorer sentralt plassert i Stavanger sentrum og på Jæren (Bryne). M4U er medlem av NHO Service & Handel og er revidert arbeidsgiver. M4U ble etablert i 2015 og er i sterk vekst.

Kontakt : Epost  Aina Skailand, daglig leder – mob + 47 468 36 653.

Team M4U:

Aina Skailand, gründer og daglig leder, har utdannelse fra UiS, avd Norsk Hotellhøgskole. Hun har 7 års erfaring innen rekruttering- og bemanning. Hun har et bredt nasjonalt nettverk i flere bransjer og har erfaring fra forretningsutvikling, markedsføring, salg og ledelse. Aina er DNV GL sertifisert rekrutterer.

Cathrine Baklund Tunheim. Hun er ansatt som senior rådgiver i M4U.  Cathrine har en Bachelorgrad i markedsføring (BI), med spesialisering i salgsledelse. Hun har 5 års erfaring som rekrutteringsrådgiver i Stavanger og tidligere erfaring som office manager. Cathrine sitter til daglig ved vårt kontor på Bryne.

Marie Rosendahl Sirevaag. Marie er ansatt som rådgiver i M4U. Marie har ett år med jusstudier fra UiB, en Bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra UiS, og Master of Science i International Business ved Brunel University London. Marie er tilknyttet begge våre kontor.

Fra venstre, Marie, Aina, Cathrine