Årets sommergave til Frelsesarmeens familieleirprosjekt

Management 4 U arrangerte nylig sommerfest for sine ansatte i administrasjonen og utleide konsulenter. Vi dro til Flor og Fjære, en liten båttur unna Stavanger, og fikk omvisning i den nydelige hagen der, etterfulgt av deilig middag i stedets restaurant.

Under middagen fikk alle deltakere velge seg en veldedig organisasjon/ prosjekt som de ønsket at årets sommergave skulle gå til. Vi trakk da ut en organisasjon. Vinneren ble Frelsesarmeen, og prosjektet «familieleire».

«Mange sliter med det de fleste tar som en selvfølge ; ferie, opplevelser, fellesskap, gode måltider osv. Familieleirene er et av tiltakene Frelsesarmeen har for å komme slike problemstillinger i møte», forteller markedsansvarlig i Frelsesarmeen, Jan Aasmann Strørksen. Bildene under illustrerer dem som nyter godt av tilbudet, nemlig barna.

Management 4 U ønsker Frelsesarmeen en riktig god sommer og lykke til med årets familieleire!

 

 Ferietilbud for barnefamilier på Jeløy i Moss.

Ferietilbud for barnefamilier på Jeløy i Moss.

Aktivitetsdag med blant annet kanopadling.

Aktivitetsdag med blant annet kanopadling.